vrijdag 11 februari 2011

De vakbeurzen komen er aan.


Het is weer beurstijd ! Klassiek in onze sector zijn maart en april de maanden voor onze vakbeurzen. Op 17 maart vindt u ons op de M&R beurs,  dé beursklassieker voor wie in de Meet- en Regeltechniek actief is. Op 6 en 7 april hebben we ons plekje op de Solids beurs, de ontmoetingsplaats voor specialisten in bulkhandling.
 
Op beide beurzen hebben wij als kleine KMO ons plaatsje tussen onze grote broers. Al zijn we in onderhandeling met klanten elkaars concurrenten, op de beurs zijn we collega’s. Het is goed om elkaar ook op een andere manier te leren kennen, in de gewone puur-menselijke omgang. Ik vind het altijd een fijn weerzien.

Maar we gaan natuurlijk voor onze klanten :-). Als verkoper hou ik enorm van beurzen. Het wachten tot de deuren opengaan, het zoemen in de gangen, de intensieve klantencontacten die elkaar snel opvolgen, het uitpakken met je producten en er zeer terecht trots op mogen zijn (Bij Retec mag dat zeker ;-), en het moe maar tevreden inpakken van de stand op het einde van de dag.

Hier in Wetteren zijn de voorbereidingen intussen goed op gang gekomen. Demo-units besteld en geleverd, presentaties afgewerkt, paklijstjes voorbereid, toegangskaarten voor klanten worden op aanvraag verstuurd, registratie via onze site of emailhandtekening georganiseerd, … en een TO DO lijstje dat puntje per puntje mag afgevinkt worden. Laatste puntje : kuiten smeren :-)
Antwerp, here we come !